PALVELUKUVAUS

Käkisalmi-säätiö
Kauppakatu 9, 18100 Heinola
Y-tunnus: 1565166-6

Käkipuoti on Käkisalmi-säätiön ylläpitämä verkkokauppa Käkisalmi-aiheisten kirjojen, adressien, postikorttien ja -merkkien, korujen, käyttö- ja taide-esineiden myyntiä varten.
Asiakas maksaa ostokset verkkokaupassa tuotteet yleisimmillä sähköisillä maksuvälineillä, jonka jälkeen tavarat toimitetaan asiakkaalle.
Tuotteet lähetetään asiakkaalle postitse tai ne voi noutaa sovittuna aikana Käkisalmi-säätiön toimistolta, Kauppakatu 9 Heinola.
Postitse lähetettäviin tuotteisiin lisätään postimaksu. Lähetysaika vaihtelee postin jakeluaikataulujen johdosta 3-7 päivän.
Ostetuille tuotteille on palautusoikeus.
Käkisalmi-säätiö ei tavoittele toiminnassaan voittoa, siksi Käkipuodin tuotteet on hinnoiteltu kustannusperiaatteen mukaan.

Palautus ja vaihto verkkokaupan tilauksissa

Käkisalmi-säätiön verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla kuluttaja-asiakkailla on EU:n alueella 14 päivän palautusoikeus. Kuluttajan on ilmoitettava palautelomakkeella tilauksen peruutuksesta myyjälle 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Tuote tulee palauttaa 14 päivän kuluessa ilmoituksesta. Tuotteen noutamatta jättäminen tai palauttaminen ei riitä tilauksen peruutukseen.
Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikelpoinen. Kuluttajalla on oikeus tutustua tavaraan samaan tapaan kuin myymälässä. Jos kuluttaja ottaa tavaran käyttöönsä, hän vastaa tavaran arvon alentumisesta. Jos tavara on tullut sen käyttämisen johdosta myyntikelvottomaksi, kuluttaja vastaa tavarasta koko sen arvolla.

Palautus Postiin

Tuotteen voi jättää Postin kuljetettavaksi asiakaspalautuksena veloituksetta. Tuote tulee pakata hyvin, jotta se ei vaurioidu.
Käkisalmi-säätiö
Kauppakatu 9
18100 Heinola

Tilauksen voi perua myös siten, että tuotetta ei makseta. Tällöin tilaus peruuntuu maksuajan päättyessä.
Jos tilaus on maksettu ja tilaus palautetaan tai perutaan, palautetaan maksu automaattisesti pankkiin.
Maksun palautuksessa voi tulla viipeitä, koska maksujen siirtoajat eri pankkien välillä vaihtelevat.

Viallisen tuotteen vaihto

Mikäli olette saaneet viallisen tuotteen, ottakaa yhteyttä palautelomakkeella/sähköpostilla Käkisalmi-säätiöön.
Lähetämme teille uuden tuotteen ilman lisäkustannuksia, edellyttäen että tuotetta on saatavilla. Jos emme voi lähettää uutta tuotetta, teemme maksupalautuksen, kun viallinen tuote on saapunut säätiölle.
Takaisin Käkipuotiin.